De beste bedrijfswagens voor kappers in 2023

De beste bedrijfswagens voor kappers in 2023

Als kapper heb je een voertuig nodig om al je spullen te vervoeren, zoals stoelen, spiegels, haardrogers, tondeuses en producten. Een bestelwagen is de ideale keuze voor kappers omdat het voldoende ruimte biedt om al deze spullen op te slaan en te vervoeren naar verschillende locaties. In dit artikel bespreken we de beste bestelwagens voor kappers en waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste bedrijfswagen. Daarnaast is het belangrijk om je nieuwe bedrijfswagen te laten onderhoud door een specialistisch bedrijf. Ook is het belangrijk om het roetfilter tijdig te laten onderhouden, anders moet je misschien het roetfilter vervangen.

Volkswagen Caddy

De Volkswagen Caddy is een van de populairste bestelwagens onder kappers vanwege zijn compacte formaat en betrouwbaarheid. Het heeft voldoende ruimte voor alle essentiële kappers apparatuur en biedt ook nog extra opbergruimte in de zijpanelen en onder de stoelen. De Caddy is ook zuinig in het gebruik en heeft een goede wegligging, waardoor het comfortabel rijdt op zowel snelwegen als in de stad.

Citroën Berlingo

De Citroën Berlingo is een ruime bestelwagen met een eigentijds design en een hoge mate van flexibiliteit. Het heeft een enorme laadruimte en biedt een gemakkelijke toegang dankzij de grote schuifdeuren en achterklep. Het interieur is ontworpen om kappers apparatuur veilig en georganiseerd te houden, met verschillende opbergvakken en rekken. De Berlingo heeft ook een goede rijervaring, wat belangrijk is voor kappers die veel onderweg zijn.

Ford Transit Custom

De Ford Transit Custom is een van de meest populaire bestelwagens op de markt vanwege zijn betrouwbaarheid, duurzaamheid en veelzijdigheid. Het heeft een ruime laadruimte en biedt verschillende ombouwmogelijkheden om aan de behoeften van kappers te voldoen. De Transit Custom is ook zuinig in het gebruik en heeft een goede wegligging, waardoor het comfortabel rijdt op zowel snelwegen als in de stad.

Renault Kangoo

De Renault Kangoo is een andere populaire keuze voor kappers vanwege zijn flexibiliteit en efficiëntie. Het heeft een ruime laadruimte met verschillende opbergmogelijkheden en biedt gemakkelijke toegang tot de kappers apparatuur dankzij de schuifdeuren en achterklep. De Kangoo is ook zuinig in het gebruik en heeft een goede wegligging, wat belangrijk is voor kappers die veel onderweg zijn.

Mercedes-Benz Vito

De Mercedes-Benz Vito is een van de duurdere bestelwagens op de markt, maar het biedt ook veel voordelen voor kappers die op zoek zijn naar een hoogwaardige bestelwagen. Het heeft een ruime laadruimte en biedt een goede flexibiliteit en aanpasbaarheid, zodat kappers hun spullen gemakkelijk kunnen organiseren. De Vito heeft ook een krachtige motor en biedt een uitstekende rijervaring, waardoor het een geweldige keuze is voor kappers die lange afstanden rijden.

 

 

Contact
Naam
Uw e-mail adres
Woonplaats
Onderwerp
Uw bericht aan ons

Pruik

Een pruik wordt meestal ingezet bij ernstig of volledig haarverlies. Dit kan bijvoorbeeld komen door een kankerbehandeling of door een haarziekte.

Onderhoud van een pruik van synthetisch haar

Was een pruik van synthetisch haar alleen als het echt noodzakelijk is. Kies voor een shampoo die speciaal geschikt is voor synthetisch haar. Maak

Trenzen en extensions

Heeft u dun en futloos haar, en wilt u graag een voller kapsel met meer volume? Of wilt u graag wat extra lengte toevoegen aan uw kapsel? Dit is mo