Haarstukjes

Heeft u last van kale plekken of is uw haar dunner geworden en droomt u van een vollere haardos? Dan zijn haarstukjes een goede oplossing. Deze zijn een aanvulling op uw eigen haar, waardoor er een zeer natuurlijk resultaat ontstaat. Ook hier heeft u de keuze uit synthetische haarstukjes en echt-haar haarstukjes, en er zijn meerdere bevestigingsmethoden. U kunt een haarstukje semi-permanent laten bevestigen door een haarwerker zodat u het ook 's nachts kunt dragen, maar het is ook mogelijk dat u het elke ochtend zelf bevestigt middels clipjes.

Haarstukjes van echt haar

Het voordeel van goede haarstukjes van echt haar is dat ze als uw eigen haar voelen. Haarstukjes geven u bewegingsvrijheid en meer zelfvertrouwen, doordat ze niet kunnen afglijden. U kunt er dus alles mee doen wat u wilt, dus bijvoorbeeld mee zwemmen of slapen. Haarstukjes van echt haar kunt u  ook makkelijk stylen of krullen. Met behulp van haarstukjes van echt haar krijgt u een volumineuze en dikkere haardos en zijn uw kale plekken onzichtbaar weg gewerkt.

Makkelijk zelf in te brengen

Het voordeel van haarstukjes met clipjes is dat u ze zelf makkelijk op kunt zetten. U kunt zelf bepalen hoeveel haarstukjes u in uw haar inbrengt. Tevens zijn haarrstukjes door midel van clipjes makkelijk af te halen. Haarstukjes met clipjes zijn snelle en makkelijke manier om uw haardos voller te laten lijken wanneer u het wilt. Het is natuurlijk wel belangrijk om uw haarstukjes goed te verzorgen, zodoende kunt u er langer gebruik van maken.

Contact
Naam
Uw e-mail adres
Woonplaats
Onderwerp
Uw bericht aan ons

Trenzen en extensions

Heeft u dun en futloos haar, en wilt u graag een voller kapsel met meer volume? Of wilt u graag wat extra lengte toevoegen aan uw kapsel? Dit is mo

Pruik

Een pruik wordt meestal ingezet bij ernstig of volledig haarverlies. Dit kan bijvoorbeeld komen door een kankerbehandeling of door een haarziekte.

Onderhoud van een echt haar pruik

Was de pruik alleen wanneer het echt nodig is. Kies voor een babyshampoo of andere milde shampoo voor droog/beschadigd/gekleurd haar. Neem een emme