Over THGN.nl

THGN.nl is een afkorting die staat voor Top Haarwerkers Groep Nederland. Hier vindt u informatie over haarwerken en pruiken. Haar verliezen, ongeacht de reden, kan een flinke domper zijn voor het zelfvertrouwen. Het kapsel is toch een belangrijk deel van het uiterlijk, en wanneer dit verdwijnt voelt u zich niet meer zo zeker als eerst. Een goed haarwerk is dan uitermate belangrijk. Tegenwoordig zijn haarwerken van een zodanige kwaliteit dat veelal het verschil niet wordt gezien met echt haar. De haarwerkers die deze kwalitatieve pruiken en haarwerken aanbieden zijn eenvoudig te vinden via onze website.

Onderhoud en kosten

Wanneer u een pruik of haarwerk nodig heeft, dan wilt u zich eigenlijk niet bezighouden met zaken als kosten en vergoedingen. Daarom vindt u alle informatie hieromtrent gebundeld op deze website.  Veelal heeft u namelijk recht op een vergoeding wanneer u een haarwerk nodig heeft, en wij vertellen u er alles over. Ook de kosten zijn van belang. Zo zit er veel verschil in kosten en kwaliteit van diverse soorten haarwerken en pruiken.

Kwalitatieve haarwerken bij u in de buurt

Heeft u een haarwerk nodig vanwege tijdelijk of permanent haaruitval? Er is niets erger dan tijdens uw zoektocht naar een geschikt haarwerk constant geconfronteerd te worden met carnavalspruiken en andere ongein. Dit kunt u voorkomen door contact op te nemen met THGN.nl. Bij ons zijn namelijk uitsluitend de meest betrouwbare haarwerkers en haarstylisten aangesloten die u kunnen voorzien van een kwalitatieve pruik of haaraanvulling. Ongeacht of u op zoek bent naar een mooie korte coupe, een krullende pruik of een haaraanvulling die perfect aansluit bij uw eigen haar: u vindt beslist een professioneel haarwerker bij u in de buurt via THGN.nl.

Contact
Naam
Uw e-mail adres
Woonplaats
Onderwerp
Uw bericht aan ons

De beste bedrijfswagens voor kappers in 2023

De beste bedrijfswagens voor kappers in 2023 Als kapper heb je een voertuig nodig om al je spullen te vervoeren, zoals stoelen, spiegels, haard

Pruik

Een pruik wordt meestal ingezet bij ernstig of volledig haarverlies. Dit kan bijvoorbeeld komen door een kankerbehandeling of door een haarziekte.

Haarstukjes

Heeft u last van kale plekken of is uw haar dunner geworden en droomt u van een vollere haardos? Dan zijn haarstukjes een goede oplossing. Deze zij